روستای هفت رنگو

روستای هفت رنگو

روستای هفت رنگو

روستای هفت رنگو

روستای هفت رنگو

مانی قاسمی
- 2012-10-06 23:00

اولترابوک های متعددی بعد از MacBook Air ساخته شدند، اما هیچ یک نتوانستند یک رقابت جدی با محصول اپل داشته باشند. تا اینکه سامسونگ سال گذشته با اولترابوک سری 9 خود پا به میدان گذاشت. احتمالابررسی اولین نسل این سریرا در نارنجی خوانده اید. پس از استقبال کاربران از اولترابوک سری 9، سامسونگ در سال 2012 نسل جدید این دستگاه را با بهبود های چشمگیری به بازار عرضه کرد. اکنون مک بوک ایر یک رقیب بسیار بسیار جدی دارد. رقیبی که ویژگی های برتری دارد و با مشخصات خود می تواند به سلطه Air بر بازار اولترابوک ها خاتمه دهد. در ادامه مطلب با ما باشید تا نگاهی دقیق تر به این اولترابوک بی نظیر سامسونگی داشته باشیم.

عباس واحدی
- 2012-10-06 21:00

علی رغم اینکه مدت زمان بسیار کمی از عرضهAMD Trinity APU به بازار می گذرد، گروهی دست به کار شده اند تا مرزهای محدودیت این پردازنده سیلیکونی دسک تاپ را پیدا کنند. آنها مدل A10-5800K را با ولتاژ 1.956 مورد آزمون قرار دادند و با غیر فعال کردن دو هسته آن و همچنین سرد کردنش با نیتروژن مایع، توانستند چیپ اِی ام دی را تا 7.3 گیگاهرتز اورکلاک کنند.

این گروه همچنین یک نمونه دیگر را با ولتاژ 1.616 و خنک کننده هوا، بدون از دست دادن و غیرفعال کردن هیچ یک از هسته ها تا 5.1 گیگاهرتز اورکلاک کردند. آزمون های انجام شده نشان داد که اورکلاک این مدار مجتمع AMD، کارکرد سی پی یو آن را تا ۱۰ درصد و کارکرد واحد گرافیک یا جی پی یو را ۱۵ تا ۱۷ درصد بهبود می بخشد.


AMD-Trinity-APU-overclock-001-narenji-ir.jpg

عباس واحدی
- 2012-10-06 19:30

باز هم مغز مهندسان MIT به کار افتاده و از اختراع جدیدی پرده برداری کردند که احساس گرما و صمیمیت را براینردهای تنهای اینترنتی به ارمغان می آورد. این ابداع یک ژاکت کامپیوتری جدید با نام Like-a-Hug است که توسط محققان ام آی تی ساخته شده است. شیوه کار آن هم به این صورت است که هرگاه یکی از پست های فیسبوک صاحب این ژاکت توسط دیگران لایک بخورد، لباس به آرامی باد کرده و احساسی همانند در آغوش گرفته شدن را برای وی تداعی می کند.

Melissa Chow مهندس سازنده ژاکت Like-a-Hug درباره آن می گوید که این ژاکت «یک جلیقه شبکه اجتماعی پوشیدنی است» که هدف آن «نزدیکی بیشتر دوستان علی رغم فاصله های زیاد فیزیکی است.»

عباس واحدی
- 2012-10-06 18:00

چاپگرهای سه بعدی روز به روز بیشتر می شوند و استفاده از آن برای کابران عادی و خانگی آسان تر می گردد. اما در اینجا یک سوال مهم باقی می ماند که احتمالا برای شما هم پیش آمده است: چرایی استفاده از پرینتر سه بعدی.

چاپگر سه بعدی یک ابزار جذاب است، اما داشتن چنین تکنولوژی در خانه چه ضرورتی دارد؟ در بهترین حالت می توان گفت که شما با پرینتر سه بعدی تان اسباب بازی ها و مجسمه های زیبا و جذابی می سازید که بسیار دوست داشتنی هستند، اما به هیچ گاه چندان کاربردی نیستند.

ولی به نظر می رسد جان مابریپاسخ مناسبی برای این سوال یافته است:

چه می شد اگر نمونه های اولیه و پروتوتایپ ها تبدیل به محصولات واقعی می شدند؟ یعنی اینکه با یک بار چاپ کردن بخش های یک محصول و سر هم کردن آنها بدون ابزار خاصی، بتوانید وسایل مفید و کاربردی به دست آورید.
و نتیجه تلاش آقای مابری برای پیدا کردن پاسخ، به هدفون قابل چاپ 13:30 ختم شده است که می توان بایک پرینتر سه بعدی سادهآن را خلق کرد. آنگاه با چند بخش اضافی دیگر که در همه فروشگاه های الکترونیک گیر می آیند، یک هدفون کاربردی تولید کرد. حداقل اینکه اکنون هدفون شما برای اطرافیان و عابران پیاده جذابیتی بیش از هدفون های گرانقیمت Beats By Dre دارد.

اگر شما هم یک پرینتر سه بعدی دم دست دارید، تنها کافی است که پس ازدانلود فایل های آماده چاپ، مراحل این راهنمای جان مابری را دنبال کنیدتا یا پرینت سه بعدی یک هدفون جدید داشته باشید.
عباس واحدی
- 2012-10-06 15:49

و باز هم یک شایعه داغ دیگر. سایت MacRumors گزارش می دهد که یک توسعه دهنده اپلیکیشن های iOS در لیست تجزیه و تحلیل اپلیکیشنش توسط اپل، یک دستگاه آیپد جدید و ناشناخته را مشاهده کرده است. خب، این به طور معمول به معنی انتظار برای یک محصول جدید از اپل است. آیپد ناشناخته در واقع همان مشخصات آیپد فعلی را از خود بروز داده است، با این تفاوت که پردازنده آن سریعتر و همانند نمونه استفاده شده در آیفون 5 است.

آنچه که داستان را جالب تر می کند، شایعاتی است که قبل از این دربارهتصمیم اپل برای به روز رسانی و ارتقاء تمامی ابزارهای iOS در پاییز امسالخبر می داد. این در حالی است که اپل آیپد جدید یا آیپد 3 را در ماه مارس سال جاری میلادی (هفت، هشت ماه پیش) به بازار عرضه کرده است. یعنی اینکه اپل روال سالیانه به روز رسانی ابزارهای ای او اس خود را کنار گذاشته است که می تواند معانی زیادی داشته باشد.

خب، چه زمانی برای این عرضه مناسب تر است؟ اگر شایعات فراواندرباره عرضه آیپد مینی در ماه جاری میلادیصحت داشته و به وقوع بپیوندند، این مراسم می تواند فرصت بسیار خوبی برای عرضه یک نسخه ارتقا یافته آیپد جدید باشد. اما در صورت بروز چنین اتفاقی، این سوال پیش می آید: پس چه بر سر آیپد 4 که به صورت تئوری و طبق روال باید در بهار ۲۰۱۳ معرفی شود، خواهد آمد؟ پیش بینی شما درباره محصولات جدید اپل برای بازار تبلت چیست؟

نیما دادگستر
- 2012-10-06 14:05

در تابستانی که گذشت گوگل با نرم افزار مغز مجازی خود یک نقطه تحول جدید در حوزه هوش مصنوعی ایجاد کرد. نرم‌افزاری که می‌تواند با تماشا کردن ویدیوهای یوتوب، گربه‌ها، چهره آدم‌ها و سایر چیزها را تشخیص دهد. این تکنولوژی که بر اساس طرز کار سلول‌های مغز طرح‌ریزی شده، حالا به کار افتاده تا محصولات گوگل را هوشمندتر از قبل کند و تشخیص گفتار اولین سرویس گوگل است که از آن بهره می‌برد.

نرم‌افزار خودآموز گوگل بر اساس گروه‌های مجازی از سلول‌های به هم پیوسته مغز مصنوعی کار می‌کند، آنها با یکدیگر تماس بر قرار کرده و در این ضمن بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. وقتی این شبکه عصبی در معرض داده‌ها قرار می‌گیرد، ارتباط بین عصب‌های مختلف تغییر می‌کند و این باعث می‌شود که کل شبکه قابلیت نشان دادن واکنش‌های معین به داده‌های دریافتی از یک نوع خاص را از خود بروز دهد و به قول معروف، چیز یاد بگیرد.

شبکه‌های عصبی مجازی سال‌ها است که در زمینه ماشین‌های دارای قدرت یادگیری به کار می‌روند، مثلاً نرم‌افزار شطرنج‌باز یا نرم‌افزارهای تشخیص چهره. و حالا مهندسین گوگل راهی را پیدا کرده‌اند تا قدرت رایانشی را پشت این رویکرد تکنولوژیک قرار دهند و با بردن آن به ورای مرزها قبلی، شبکه‌های عصبی دارای قدرت یادگیری "بدون کمک انسان" را بسازند و نتیجه کارشان آنقدر قوی شده که می‌تواند به صورت تجاری هم مورد استفاده قرار بگیرد.

شبکه‌های عصبی شاغل در گوگل به جای پرسیدن از انسان، می‌توانند برای خودشان تصمیم بگیرند که برای شناسایی اشیا، به چه داده‌هایی توجه نشان داده و کدام الگوها، رنگ‌ها و اَشکال را بررسی کنند.

گوگل اکنون از این شبکه‌های عصبی مجازی برای تشخیص بهتر گفتار استفاده می‌کند و علت نیز در اهمیت روز افزون دستیارهای صوتی بر روی تلفن‌های هوشمند است که به زمینه‌ای مهم برای رقابت کمپانی‌ها تبدیل شده‌اند. وینسنت وان‌هوک از مدیران بخش تشخیص گفتار در گوگل می‌گوید: «ما در زمینه تشخیص کلماتی که اشتباه هستند، بین 20 تا 25 درصد پیشرفت کرده‌ایم، این یعنی تعداد بیشتر از افراد تجربه‌ای بدون اشکال را خواهند داشت.» شبکه عصبی فعلاً فقط برای زبان انگلیسی با تلفظ امریکایی کار می‌کند ولی وان‌هوک می‌گوید که پیشرفت‌های مشابه، بعد از عرضه این تکنولوژی برای سایر زبان‌ها، میسر خواهد بود.

با کمک تکنولوژی جدید، سایر محصولات گوگل نیز به مرور پیشرفت خواهند کرد. برای مثال ابزار جستجوی تصاویر قادر خواهد شد که عکس‌ها را بدون استناد به متن مربوط به آنها، شناسایی کند. همین‌طور اتومبیل‌های بدون راننده گوگل و پروژه گوگل گلس نیز از این تکنولوژی هوش مصنوعی برای درک بهتر دنیای پیرامون خود بهره خواهند برد.

تکنولوژی جدید گوگل زمانی به تیتر خبرها تبدیل شد که مهندسین این کمپانی نتایج آزمایش شناسایی اشیا و جاندارن بر روی 10 میلیون عکس گرفته شده از ویدیوهای یوتوب را ارائه کردند؛ آزمایشی که طی 10 روز کاری مداوم و با استفاده از 1000 کامپیوتر با 16 هزار پردازنده به دست آمده بودند.

جف دین، یکی از مهندسینی که آن تجربه را هدایت می‌کرد، می‌گوید: «اکثر محققین مدل‌های خودشان را روی یک دستگاه اجرا می‌کنند ولی ما می‌خواستیم تجربه را روی شبکه‌های وسیع عصبی انجام دهیم. اگر شما هم اندازه مدل و هم حجم داده‌های اجرا شده در آن را افزایش دهید، قادر به ایجاد برتری‌های آشکار و قابلیت‌های پیچیده‌تر خواهید شد.»

شبکه‌های عصبی به دست آمده از آن فرآیند، منعطف‌تر هستند. آقای دین می‌گوید: «به طور نمونه این مدل‌ها می‌توانند متن‌های بسیار بزرگتری را دریافت کنند.» او یک مثال از تشخیص گفتار می‌دهد. برای مثال، سیستم گوگل یاد گرفته که اگر کسی گفت «من میخوام یه سرخ‌آلو بخورم» ولی کلمه "سرخ‌آلو" را بد تلفظ کرد، خودش بر اساس تجربه‌های قبلی که از شنیدن جمله‌ها به دست آمده، تردید خود را بر طرف کند زیرا سرخ‌آلو یک میوه است و از لحاظ متنی با سیب یا پرتقال یکی به شمار می‌رود.

آقای دین می‌گوید که گروهش در حال تست کردن مدل‌هایی است که تصویر و متن را هم می‌فهمند:‌ «شما بهش کلمه گراز ماهی را می‌دهید و آن هم به شما تصاویری از آن می‌دهد. یا اگر تصویر گراز ماهی را نشانش دهید، برای شما کلمه گراز ماهی را می‌نویسد.»

کار گوگل می‌تواند ما را یک گام به رسیدن به یکی از اهداف هوش مصنوعی نزدیک کند؛ یعنی ساختن نرم‌افزاری که بتواند با هوش حیوانات یا حتی انسان‌ها برابر کند. یوشائو بنجیو که از اساتید دانشگاه مونترئال است و روی تکنیک‌های هوش مصنوعی کار می‌کند، می‌گوید: «این است مسیر درستی که به ساخت هوش مصنوعی در مقیاس عام منتج می‌شود. اگر نتوانید انبوه اطلاعات در حجم وسیع را ارائه کنید راهی برای ساخت شبکه هوش مصنوعی وجود ندارد. ما فهمیده‌ایم که شبکه‌های خودآموز عصبی که [توسط گوگل] استفاده می‌شوند از روش‌هایی درست مشابه یافتن اشیا واقعی توسط مغز انسان، بهره می‌برند.»

آقای دین با محافظه‌کاری سعی می‌کند در حرف‌هایش به نزدیک بودن عملکرد شبکه مصنوعی به مغز انسان اشاره‌ای نکند ولی نمی‌تواند جلوی خودش را بگیرد و می‌گوید که اگر مسیر درست را طی کنند، شبکه گوگل سرانجام می‌تواند مغز انسان را شکست دهد.

او می‌گوید: «در برخی زمینه‌های بصری عملکرد شبکه مصنوعی بهتر از مغز انسان است» و برای مثال به برچسب زدن پلاک خانه‌ها در تصاویر استریت ویو نقشه‌های گوگل اشاره می‌کند: «شروع کرده‌ایم به استفاده از شبکه‌های عصبی برای تشخیص اینکه یک عدد در عکس‌ها، پلاک خانه است یا چیز دیگر» و مشخص شده که نتایج بهتر از نتایج انسانی هستند.

این یک پیروزی کوچک است و با آنکه هنوز هوش مصنوعی از هوش انسانی عقب است ولی این طلیعه آنها را به آینده کارشان امیدوار کرده.

نیما دادگستر
- 2012-10-06 12:35

دو روز پیش بود که در خبری، ازمعرفی اندروید 4.2 در یک همکاری مشترک بین گوگل و ال جینوشتیم. حالا منابع موثق، خبرهای جالبی درباره امکانات احتمالی اندروید 4.2 و پیشرفت‌هایش نسبت به 4.1، و همین‌طور تغییرات در استراتژی کاری گوگل به منظور گسترش خانواده نکسوس داده‌اند. هر چند این موارد هنوز در حد شایعه هستند، ولی اطلاع از آنها خالی از لطف نیست.

در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا شایعات جدید درباره «برنامه جدید نکسوس، مرکز شخصی‌سازی جدید برای اندروید، پروژه Roadrunner، و "به روز رسانی گوگل پلی، Google Now، و ویدیو پلیر اندروید"» را برای شما بیان کنیم. در باره هر یک از این موارد هم به طور جداگانه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد